Volg ons via Twitter

BLIJF!

Hoe blijf je in contact als kanker een rol speelt

Tips voor patiënten

Het Vergeten Goud 

Waardevolle voeding is een must. Wil je niet te ver weg zakken tijdens en na de eventuele chemo therapie / bestraling etc.? Wil je een gezonde weg gaan en kun je wel wat gedegen hulp gebruiken? Neem dan eens contact op met Anneke de Waal. Ze weet zeer goede resultaten te behalen met haar simpele voedingsaanpak. Inmiddels vragen artsen en dietisten haar om informatie. 'Let op je voeding', zegt ze, 'een ander doet het meestal niet voor je!'

http://hetvergetengoud.nl/kanker-en-energiepeil/  Mob: 06 16489017  Tel: 0575 470733

 

Patiëntencoach van St. Tinkerbell


Persoonlijke en praktische begeleiding bij bezoek aan ziekenhuis of rond opname.


Als u graag iemand mee wilt nemen naar uw gesprek met een arts, maar niemand kan. Of u wil gewoon beter leren te zeggen wat u belangrijk vind aan de arts, welke overwegingen u heeft ten aanzien van de voorgestelde behandeling. Of u heeft geen vervoer en wilt graag wat steun. Er zijn zoveel situaties denkbaar waarin het fijn is als er een professioneel iemand met u mee gaat. Om overzicht te bewaren en inzicht in wat er gebeurt. Het samen nog even terug kan halen en u helpt met beslissingen. Maar ook praktisch: als we samen rijden hoeft u niet op de weg te letten en de tijd in de gaten te houden. Dat scheelt stress. Ook in het ziekenhuis bent u niet alleen, en als u naar een ander ziekenhuis of locatie moet, gaan we ook gewoon mee.
Neem voor meer informatie een kijkje op onze website http://www.stichtingtinkerbell.nl of bel gratis: 0800 0202882

 

 

Stoelmassage Havelte

Een betrouwbaar adres om tot jezelf te komen   

 

 

 

 

Helder en Kadira * massage bij kanker

Massage bij kanker geeft u ontspanning en kan u ondersteunen bij uw herstelproces. Na al die medische handelingen even een aanraking met aandacht, een cadeautje voor uw lichaam. Massage biedt geen genezing maar kan door ontspanning wel klachten als slapeloosheid, angst en stress verminderen.
De bij ons aangesloten masseurs verwelkomen u van harte in hun praktijken in heel Nederland http://www.massagebijkanker.nl.