Volg ons via Twitter

BLIJF!

Hoe blijf je in contact als kanker een rol speelt

BLIJF! donatie tot nu toe:
€ 1281,00
Twitter

LoveYourLife

BINNENKORT VINDT JE HIER WAARDEVOLLE TIPS OVER RETRAITES

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Heeft u interesse en wilt u meer weten? Neem dan graag contact op via blijf@ facetoface.nl of telefoon 0180-626383.

Love Your life is een bijzondere kans om het contact met jezelf te herstellen als kanker een rol speelt of speelde.

 

3 euro van elk verkocht boek BLIJF! wordt gereserveerd voor het Love Your Life programma. De opbrengsten uit geplaatste linken en sponsorbedragen worden toegevoegd aan dit bedrag. 

BLIJF! wil graag mogelijkheden aanbieden die ondersteunend zijn voor het welzijn en levensgeluk van de patiënt.
Na een zware tijd het leven weer aan gaan valt niet altijd en voor iedereen mee. Wat doe je met alle gevoelens, hoe laat je los wat je hebt meegemaakt? Hoe wil je nu verder?  

LoveYourLife

Wij zetten ons graag in om ex- en of patiënten een x aantal dagen ontspanning, aandacht en ruimte voor zichzelf te bieden onder de bezielende leiding van een fantastisch team.  Kom tot jezelf en vernieuw het contact met jezelf en jouw gewenste leven en toekomst.

De opbrengst uit de boeken is een leuke start maar niet voldoende om deze dagen te realiseren. We staan open voor tips en ontvangen sponsoren die dit idee en warm hart toedragen van harte. 

Heb je een goede vriend, familielid, collega, werknemer/ gever, etc, die graag mee doet aan LoveYourLife? Trommel dan de hele omgeving op om dit mogelijk te maken. We willen je hierbij ondersteunen.Bijzonder veel dank aan mensen en bedrijven die tot nu toe een belangrijke bijdrage leverden bij de tot stand koming van het boek, de website en LoveYourLive:

www.jcid.nl
www.stoelmassage-havelte.nl

www.ujjayana.nl

www.dedoorkomst.nl

www.barendrecht.nl

Dr. Haye C. Knipscheer, Gyneacoloog Spaarne Ziekenhuis te Hoofdorp.

Wilt u ook steunen dan is elke bijdrage van harte welkom op Face to Face te Barendrecht op rek. nummer: 1577.13.539 o.v.v. LoveYourLife